DOLAR 32,3669 0.13%
EURO 34,9806 -0.29%
ALTIN 2.324,310,22
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Görüş Haber
  • Gündem
  • Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Modifiye ve Engelli Çocuklar İsimli Projesini Adalet Birlik Partisi Üstlendi ve Daha İleri Taşımak İçin Adımlar Atmaya Başladı.

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Modifiye ve Engelli Çocuklar İsimli Projesini Adalet Birlik Partisi Üstlendi ve Daha İleri Taşımak İçin Adımlar Atmaya Başladı.

ABONE OL
Ocak 24, 2022 21:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) ‘in başlatmış olduğu Modifiye ve Engelli çocuklar isimli projesi siyasi partilerin dikkatini çekti. Konunun detaylarını dinleyen Adalet Birlik Partisi yöneticileri konuya destek olmak için kolları sıvadılar. Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın İrfan UZUN un da destek verdiği bu projeyi resmi olarak hayata geçirmek için çalışmalara başladılar.

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) ve Sayın İrfan UZUN yaptığı açıklama ile Engelli kardeşlerimizi modifiyeli araçlarla ile nasıl mutlu edebiliriz ve yüzlerinde bir tebessüm bırakabiliriz diye aldığı kararlar ile engelli çocukları bir araya toplayarak modifiyeli araçlar ile onları gezdirerek, gerek araçların diğer özellikleri ile çocukların dikkatini çekerek mutlu olabileceklerini söylediler. Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) ve Sayın İrfan UZUN beraber yapmış oldukları bir videolu açıklamada modifiye severlerden bu konuda desteklerini istediler.

Kısa bir zamanda büyük bir kitle projeye sahip çıkacaklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ve açıklamalar ile belirttiler.

Çok gecikmeden sosyal medya fenomenlerinden de bu konuda destek geldi. Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) ile birlikte projeyi yürüten Hasan YALVUÇA da konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Araç ses ve görüntü sistemlerinin tanınmış isimlerinden Sessiz Sound’un sahibi Mesut Suda yine aynı şekilde projeye sonuna kadar destek vereceklerini açıkladı. Sessiz Sound bünyesinde yer alan tüm araçların proje için tamamen ücretsiz bir şekilde kullanılabileceğini beyan etti.

Yine müzik camiasından ünlü şarkıcı Fatih TEKİN projeyi desteklediğini açıkladı.

Sosyal medyanın  tanınan DJ’i DJ JANTİ ( Metin SELVİ )  bu projeye destek verdiğini ve verilmesi gerektiğini bildirdi.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/soundmusic74/

TikTok adresihttps://www.tiktok.com/@soundmusic74

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.