DOLAR 32,5060 0.16%
EURO 34,7761 0.13%
ALTIN 2.490,271,15
BITCOIN 20701334,62%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Ayaklarına taş değse AK Parti’yi suçluyor’

‘Ayaklarına taş değse AK Parti’yi suçluyor’

ABONE OL
Şubat 1, 2021 17:34
‘Ayaklarına taş değse AK Parti’yi suçluyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’deki istifalara yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ‘CHP yönetimi ayaklarına taş değse AK Parti’yi suçluyor. Siyaset sahnesindeki varlıklarını parti içi ayak oyunlarına borçlu olanlar bizim dayanışmamızı, muhabbetimizi içlerine sindiremiyor’ dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4 il kongresinde yaptığı konuşmada CHP’den istifa eden 3 milletvekili ile ilgili olarak ilk kez konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Şimdi de partilerinde yaşanan istifalar dolayısıyla bizi hedef alıyorlar. Parti içi kavgalardan AK Parti’yi sorumlu tutmak yüzsüzlüktür. CHP yönetimi ayaklarına taş değse AK Parti’yi suçluyor” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında bir de çağrı yaptı ve ”Partimizden şu veya bu nedenle uzaklaşmış, ayrılmış olan arkadaşlarımızı tekrar yeniden saflarımıza kazandıralım” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’deki istifalara yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ”CHP yönetimi ayaklarına taş değse AK Parti’yi suçluyor. Siyaset sahnesindeki varlıklarını parti içi ayak oyunlarına borçlu olanlar bizim dayanışmamızı, muhabbetimizi içlerine sindiremiyor” dedi.

Erdoğan, partisinin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla kongresine canlı bağlantıyla katıldı.  İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

AK Parti olarak sadece 83 milyonun değil gözünü ve kalbini ülkemize çevirmiş 100 milyonlarca mazlumun da emanetini taşıyoruz. Bizim yol arkadaşlığımız pazara kadar değil mezara kadardır.  Kongrelerimiz sadece kadrolarımızı değil aynı zamanda kardeşliğimizi de tazeliyor. Gençlerin heyecanları emektarların tecrübesini aynı potada eritip her birlikte istikbale yürüyoruz. Böyle bir bilince sahip olmayanlar AK Parti’nin kongre sürecini anlayamaz.

CHP’DEKİ İSTİFALAR

Teşkilatlarını saran taciz, tecavüz, hırsızlık furyasının üzerini kapatmak için her gün olmadık yalanlarla bize ve AK Parti’ye saldırıyorlar. Daha önce milletin gündemini haftalarca ‘Külliye’ye giden CHP’li’ diye meşgul etmişlerdi. Sonra bu kuyruklu yalanların CHP Genel Merkezi’nde üretildiği ortaya çıktı. Şimdi de partilerinde yaşanan istifalar dolayısıyla bizi hedef alıyorlar. Kime sorsanız Atatürk’ün CHP’si ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’si arasında sadece isim benzerliği olduğunu söyleyecekler. Siz gizlemeye çalışsanız da millet sizin kimlerle yol yürüdüğünüzü, hangi kirli pazarlıkları yaptığınızı görüyor. Bu millet 520 gündür evlat nöbeti turan anneleri ziyaret etmediğinizi de biliyor. CHP Genel Başkanı FETÖ’cüler için Ankara’dan İstanbul’a terörist uzantılarıyla yürüdü. Gezi olaylarından itibaren nerede bir provokasyon varsa CHP’liler daima ön saflarda yer aldı. 

Teröristler için gösterdikleri empatinin binde birini dahi o teröristlerin katlettiği insanlar için göstermediler. Devletin kaymakamına, öğretmenine karşı militan iftirası atarken teröristleri arkadaş diye koruma yarışına girdiler. Parti içi kavgalardan AK Parti’yi sorumlu tutmak yüzsüzlüktür. CHP yönetimi ayaklarına taş değse AK Parti’yi suçluyor. Çok net söylüyorum biz parti olarak mevcut CHP yönetiminden gayet memnunuz. Her hafta bir pot kıran bu CHP Genel Başkanı’ndan da memnunuz. Endişemiz ülkemiz adına. Bizim sıkıntımız demokrasimiz, Türk siyaseti adınadır. Kendi siyasetimiz adına mumla arasak bulamayacağımız bir rakiple karşı karşıyayız. Çapı, kalibresi asla ölçü değildir. Varsın onlar kirli senaryolarla koltuklarını koruma mücadelesi versinler, biz gözümüzü ufuktan ayırmayacağız.  

1 MİLYON 300 BİN YENİ ÜYE

Üye sayısı 11.5 milyona yaklaşan AK Parti’de önce millet, önce memleket diyen herkese yer vardır. Kimseyi ötekileştirmiyoruz, kimseyi yargılamıyoruz. Teröre, ahlaksızlığa, sapkınlığa ve şiddete bulaşmadığı sürece her görüşe, her fikre saygılıyız. Başkaları gibi küçük olsun benim olsun zihniyetiyle değil ‘büyük olsun hepimizin olsun’ şiarıyla hareket ediyoruz. Milletimiz geleceğini hala AK Parti’de ve Cumhur İttifakı’nda görüyor. Salgın şartlarına rağmen son bir yılda partimize 1 milyon 300 bini aşkın yeni üye kazandırdık. Yarıdan fazlasını 18-35 yaş arası gençler oluşturuyor.

PARTİMİZDEN AYRILMIŞ ARKADAŞLARIMIZI YENİDEN KAZANALIM

Partimizden şu veya bu nedenle uzaklaşmış, ayrılmış olan arkadaşlarımızı tekrar yeniden saflarımıza kazandıralım. İsimler, makamlar, mevkiler gelip geçicidir. Türkiye’nin sendelemesini umanlara inat ülkemizi aydınlık bir geleceğe hazırlıyoruz.

Manavgatlı kardeşlerimize bir müjde veriyorum. 300 yataklı hastanenin yatırım programına alındığının müjdesini size veriyorum.  Adana inanıyorum ki 2023’te bir yeni tarih yazacaktır. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.