DOLAR 32,2253 0.05%
EURO 35,1622 0.1%
ALTIN 2.502,170,09
BITCOIN 2136828-0,98%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya’da Yangında Hayatını Kaybeden Kişinin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi
  • Görüş Haber
  • Gündem
  • Antalya’da Yangında Hayatını Kaybeden Kişinin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Antalya’da Yangında Hayatını Kaybeden Kişinin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

ABONE OL
Şubat 16, 2024 14:04
Antalya’da Yangında Hayatını Kaybeden Kişinin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yangında Mahsur Kalan Kişi Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi’nde, 13 Şubat Salı günü meydana gelen bir yangında, 3 katlı bir evin 2. katındaki dairede mahsur kalan Ali Osman Taban hayatını kaybetti. Yangında eşi Durdu Taban ise yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Cenaze Ailesine Teslim Edildi

Ali Osman Taban’ın cenazesi, DNA incelemesinin ardından ailesine teslim edildi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenaze, Serik’teki evine getirildi.

Emotional Detaylar

Ali Osman Taban’ın kızı Zehra Arıkan, babasının cenazesi evde dua edilmesi ve helallik alınırken gözyaşlarına hakim olamadı. Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan da eve gelerek Ali Osman Taban’ın yakınlarına taziyede bulundu.

Defin İçin Gönderilme

Ali Osman Taban’ın cenazesi, memleketi Konya’nın Derebucak ilçesine bağlı Çamlık Mahallesi’ne defnedilmek üzere gönderildi.

Eşini Kurtardı, Kendisi Hayatını Kaybetti

Yangın sırasında Ali Osman Taban’ın eşi Durdu Taban’ı evden çıkarmayı başardığı ancak daha sonra özel evrakını almak için tekrar eve girdiği ve dumandan etkilenerek bayıldığı ve dışarı çıkamadığı öğrenildi. Yangından kurtulan Durdu Taban’ın hastanede tedavi altında olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.