DOLAR 32,4539 -0.01%
EURO 34,8210 0.18%
ALTIN 2.438,04-0,01
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anadolu Efes, Deplasmanda Fenerbahçe Beko’yu Mağlup Etti

Anadolu Efes, Deplasmanda Fenerbahçe Beko’yu Mağlup Etti

ABONE OL
Nisan 9, 2024 11:03
Anadolu Efes, Deplasmanda Fenerbahçe Beko’yu Mağlup Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Efes Ligde 23. Galibiyetini Aldı

Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 26. haftasında Fenerbahçe Beko’yu deplasmanda 90-80 yenerek ligdeki 23. galibiyetine imza attı. Fenerbahçe Beko ise dördüncü kez mağlubiyetle tanıştı.

Mücadelenin Detayları

Mücadelenin ilk çeyreği karşılıklı sayılarla geçerken, Anadolu Efes 22-19’luk üstünlükle öne geçti. İkinci periyotta Fenerbahçe Beko’nun hızlı girişiyle ev sahibi ekip 15. dakikada 33-25 öne geçse de, Anadolu Efes kısa sürede toparlanarak skoru lehine çevirdi.

Soyunma odasına 42-40 önde giren Anadolu Efes, üçüncü çeyrekte altı oyuncusunun skor katkısıyla öne çıkarken, Fenerbahçe Beko da direnç gösterdi. Final periyodunda ise Anadolu Efes, Larkin ve Beaubois ikilisinin etkili performansıyla maçı 90-80 kazandı.

Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’yu Avrupa’da da Geçmişti

Anadolu Efes, ligdeki zaferin yanı sıra Euroleague’de de Fenerbahçe Beko’yu mağlup etmişti. Sezon boyunca oynadığı beş maçın üçünden galibiyetle ayrılan Anadolu Efes, hafta sonu oynadığı Euroleague maçında da rakibine üstünlük sağladı.

Hakem Rahatsızlandı, Maç İki Hakemle Tamamlandı

Karşılaşmanın ilk yarısında görev alan birinci yardımcı hakem Sinem Tetik Akbayrak, sağlık sorunları nedeniyle ikinci yarıda görev yapamadı. Bu durum üzerine maç, üçüncü periyottan itibaren iki hakemle devam etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.