DOLAR 32,4074 -0.1%
EURO 34,8890 0.25%
ALTIN 2.433,90-0,18
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman: “Basit Goller Yüzünden Mağlup Olduk”
  • Görüş Haber
  • Spor
  • Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman: “Basit Goller Yüzünden Mağlup Olduk”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman: “Basit Goller Yüzünden Mağlup Olduk”

ABONE OL
Nisan 4, 2024 11:02
Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman: “Basit Goller Yüzünden Mağlup Olduk”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaman, Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi:

Yukatel Adana Demirspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe deplasmanında aldıkları 4-2’lik mağlubiyeti basit gollere bağladı. Karaman, Ülker Stadı’ndaki karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, mücadelenin tempolu geçtiğini ve Fenerbahçe’nin baskılı oynadığı ilk yarım saatte top kayıpları yaşadıklarını belirtti.

Hatalı Goller ve Kritik Anlar:

Karaman, maçta yedikleri hatalı gollerin takımı ve kaleciyi demoralize ettiğini vurgulayarak, “Özellikle aklı yediği golde kalecimizin daha dikkatli olması gerekiyordu. Şampiyonluk hedefleyen takımlarla aramızda büyük fark var. Bu yüzden basit hatalar yapmamalıyız.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Genel Kurulunun Etkisi:

Karaman, Fenerbahçe’nin gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulun sarı-lacivertli futbolcuları pozitif etkilediğini ifade ederek, Dzeko ve Tadic’in performanslarının önceki maçlara göre çok daha etkili olduğunu belirtti.

Pozisyon Değerlendirmesi:

Karaman, Oosterwolde’nin aldığı sarı kartla ilgili penaltı olup olmadığı sorusuna, VAR’ın pozisyonu doğru analiz edeceğini dile getirerek, hakem tartışmalarının yanı sıra VAR’ın da önemli olduğunu vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.