DOLAR 32,3804 -0.13%
EURO 34,6879 -0.35%
ALTIN 2.397,83-1,51
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Asgari Ücret Dallas – 2021 ve 2026

Asgari Ücret Dallas – 2021 ve 2026

ABONE OL
Eylül 20, 2022 13:37
Asgari Ücret Dallas – 2021 ve 2026
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021’de Dallasın asgari ücreti ne olacak diye merak ediyorsanız bu makaleyi okuyun. Size Florida’daki mevcut asgari ücretin yanı sıra 2026’daki asgari ücreti de sağlayacaktır. Dallas da yaşıyorsanız, maaşınızın 2026’ya kadar saat başına 15 dolar olmasını bekleyebilirsiniz. 2020 Florida Değişikliği 2, Kasım’da eyalet çapında bir referandumdan geçti. 3, 2020.

Mevcut asgari ücret Dallas

Dallas da  asgari ücret şu anda saatte 8.65 dolar, ancak birkaç kısa yıl içinde bu ücret 10 dolara çıkarılacak. Bu, Florida anayasasının 2012’de asgari ücret zammını zorunlu kılmasından bu yana eyalet çapındaki ilk artış. Aslında, eyaletin asgari ücretinin 2026’ya kadar her yıl saatte 1 dolar artması planlanıyor. Federal asgari ücret saatte 7,25 dolar olarak kalıyor ve Eyaletin asgari ücreti, 2026 yılına kadar saatte dört sentin üzerinde bir artışla saatte 10 dolara çıkacak.

https://minimumwagess.com/dallas-minimum-wage/ Dallas asgari ücret ve daha fazlası için tıklayınız.

Yakın tarihli bir eyalet milletvekili, Dallas daki asgari ücret artışını ortak bir karar vererek durdurmaya çalıştı. Pinellas County’nin bir bölümünü temsil eden eyalet senatörü Jeff Brandes kararı sundu. Artışın gençlerin, suçluların ve “işe alınması zor” insanların maaşlarını azaltacağını iddia etmişti.

Dallas da asgari ücret artarken, birçok işletme sahibi bunun ekonomi üzerindeki etkisi konusunda endişeli. Sonuç olarak, birçoğu fiyatlarını yükseltiyor ve maliyetleri menü öğelerine yansıtıyor. Bu satışları artırabilirken, uzun vadede ekonomiye de zarar verebilir. Sonuç olarak restoran sahiplerinin gerekli kesintileri yapması önemli olacaktır.

FLSA’ya göre, işverenler Dallas daki mevcut asgari ücreti gösteren bir poster göstermelidir. Bunun yapılmaması para cezalarına neden olabilir.

Asgari ücret Dallas 2021’de

Dallas’ın asgari ücreti 15 dolara çıkaracak birçok eyaletten biri haline gelmesi için iyi bir şans var. Federal asgari ücret on yıldan fazla bir süredir değişmedi, ancak milletvekilleri onu en azından bu seviyeye çıkaracak daha fazla fatura getiriyor. Pek çok kişi önlemi desteklerken, eleştirmenler uzun vadede eyalet ekonomisine zarar vereceğini söylüyor. Artan maliyetleri telafi etmek için bazı işletmeler fiyatları yükseltiyor veya maliyetleri menü öğelerine aktarıyor.

Dallas da asgari ücret 2021’de bir kez daha artacak şekilde ayarlandı. O yılın Eylül ayında saat başına 10 dolar olacak. Bu artış sadece bahşiş verenleri değil tüm çalışanları etkileyecek. Dallas da bahşişli bir çalışansanız, bahşiş kredinizi almadan önce belirli nitelikleri karşılamanız gerekir. Devlet, bahşiş veren işçilere saatte 3,02 $’a kadar bahşiş kredisi verecek, ancak eyaletteki asgari ücretin 10 $ olacağı Eylül 2021’e kadar sizin için geçerli olmayacak.

Bu yasanın bir başka yararı da, aksi takdirde çalışamayacak durumda olan engelli insanlar için büyük bir yardım olmasıdır. FLSA, daha fazla istihdam fırsatını teşvik etmek için işverenlerin engelli çalışanlara daha düşük ücret ödemesine izin verir. Bu muafiyete “asgari ücretler” denir. Milletvekilleri ve engelliler de dahil olmak üzere bu muafiyete karşı çıkan birçok insan var.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.